Testimoniale

Testimoniale

Despre Institutul Hermetic

Impactul cu Institutul de Hermetică și Școala Misterelor a fost foarte puternic, ca un cutremur, schimbând foarte mule lucruri în mine, … în jurul meu. M-a făcut să mă vad şi să mă accept pe mine așa cum sunt.

Carmen P – București

Cursurile Institutului de Hermetica reușesc să rupă monotonia și superficialitatea din rândul majorității cursurilor de spiritualitate din Romania. Mulțumesc pentru efortul făcut de a ne aduce aceasta informație și a le o oferi publicului larg.

Niță Cosmin – Brașov

Activitatea Institutului de Hermetică cu oferta de cursuri a venit ca un răspuns la multe din căutările și nevoile mele spirituale și de dezvoltare personală. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că tot ce se învață în școala are aplicabilitate practică și eficientă în viața mea de zi cu zi.

Axinte Doina Lica – Câmpulung Moldovenesc

Totul e magic, dar acea magie care respecta legile lumii în care trăim și mă ajută în același timp să găsesc  ușor și creativ modalități de adaptare a planurilor mele de viața în folosul meu și al celor pe care îi iubesc.

Axinte Doina Lica – Câmpulung Moldovenesc

Mulțumesc  tuturor profesorilor și colegilor din cadrul Institutului de Hermetică, pentru darul frumos de viața pe care îl oferiți cu atâta generozitate și de care beneficiez și eu cu bucurie!

Axinte Doina Lica – Câmpulung Moldovenesc

Cursurile oferite de Institutul de Hermetică m-au făcut să descopăr în mine resurse pe care nici măcar nu mi le conștientizasem.

Danci Monica – București

Caracterul practic și eficiența celor predate m-a ajuta în tot ce trebuie sa fac în viața de zi cu zi, ajutându-mă să văd, să înțeleg și să accept în același timp lucruri pe care înainte nu eram capabil a le vedea. Simt cum mi s-a dezvoltat o altă latură a spiritualității.

Costică – Cluj

Despre Cabala și Ascenderea în cele 10 palate cerești

Kabbala a reprezentat pentru mine cel mai surprinzător „lucru” pe care l-am experimentat vreodată.

Am trecut de mai multe ori prin procesul de ascundere in cele 10 palate al Kabbalei. Prima dată am fost obligată dar și ajutată în același timp să îmi văd defectele, să înțeleg că este necesar să le atenuez sau chiar să renunț la ele.

Kabbala m-a ajutat să mă lup cu vechile modele de gândire, cu obișnuințele create sau impuse de societate și ceilalți, însă rezultatul obținut un urma procesului de un an de zile de lucru asupra propriei ființe este uimitor și de netăgăduit, cea ce te face să mergi mai departe.

Kabbala te face în primul rând mai puternic,  mai încrezător, mai înțelept; îți demonstrează prin fapte că cea mai bună cale este cea de mijloc.

Kabbala te aduce la punctul la care conștientizezi și realizezi ca ești conectat la Divinitate și Entitățile de Lumina care te ghidează și sunt permanent alături de tine.

Descoperi prin procesul de ascendere Kabbalistic oferit în cadrul Institutului de Hermetică că Divinitatea este pretutindeni chiar și în tine.  Dumnezeu nu este doar undeva  „sus” separat de noi.  Devenind conștient că ești un luptător al Lumini.

Am înțeles prin parcurgerea procesului de ascendere kabbalistic că așa numitul ghinion sunt experiențele noastre de viață care ne fac mai puternici și ne ajută să evoluam și să mergem mai departe pe Calea Luminii.

Carmen P – București

Cursul de Kabbala este on introducere  în modul de gândire Kabalistic. Tot cea se sa predat a fost ușor de înțeles și aplicat. Este un curs atât pentru începători dar și pentru cei care au studiat în domeniu. Indiferent de nivelul spiritual aveți doar de câștigat.

Radu – Oradea

Pentru mine Kabala a fost o modalitate de am restructura viața de a deveni cea ce sunt. M-a ajutat să elimin haosul din viața și mintea mea.

Sebastiana – Ploiești

Este ceva uimitor, modul de prezentare este atât de simplu și direct încât m-a ajutat să înțeleg cu adevărat ce este cabala. Zeci de cărți citite pe această temă nu m-au ajutat atât de mult. Mulțumesc din inimă.

Iulian – Cluj

O dată cu Kabbala am pătruns din ce în ce mai adânc în misterele vieții spirituale și am început să cunosc ierarhia de lumină, Numele Divine, Arhanghelii, Îngerii și Lumile lor specifice. La sfârșitul acestui voiaj am constatat cu surpriză că m-am schimbat enorm.

Daniel – București

Institut

Impactul cu Institutul de Hermetică și Școala Misterelor a fost foarte puternic, ca un cutremur, schimbând foarte mule lucruri în mine, … în jurul meu. M-a făcut să mă vad şi să mă accept pe mine așa cum sunt. Carmen P – București

Cursurile Institutului de Hermetica reușesc să rupă monotonia și superficialitatea din rândul majorității cursurilor de spiritualitate din Romania.

Mulțumesc pentru efortul făcut de a ne aduce aceasta informație și a le o oferi publicului larg.  Niță Cosmin – Brașov

Activitatea Institutului de Hermetică cu oferta de cursuri a venit ca un răspuns la multe din căutările și nevoile mele spirituale și de dezvoltare personală. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că tot ce se învață în școala are aplicabilitate practică și eficientă în viața mea de zi cu zi.  Axinte Doina Lica – Câmpulung Moldovenesc

Totul ce se predă în cadrul Institutului e simplu, direct, frumos, clar prezentat astfel încât, cele predate, au dat  repede rezultatele pe care le-am dorit privind îmbunătățirea vieții mele și a celor dragi mie. Axinte Doina Lica – Câmpulung Moldovenesc

Totul e magic, dar acea magie care respecta legile lumii în care trăim și mă ajută în același timp să găsesc  ușor și creativ modalități de adaptare a planurilor mele de viața în folosul meu și al celor pe care îi iubesc. Axinte Doina Lica – Câmpulung Moldovenesc

Mulțumesc  tuturor profesorilor și colegilor din cadrul Institutului de Hermetică, pentru darul frumos de viața pe care îl oferiți cu atâta generozitate și de care beneficiez și eu cu bucurie! Axinte Doina Lica – Câmpulung Moldovenesc

Cursurile oferite de Institutul de Hermetică m-au făcut să descopăr în mine resurse pe care nici măcar nu mi le conștientizasem.  Danci Monica – București

Caracterul practic și eficiența celor predate m-a ajuta în tot ce trebuie sa fac în viața de zi cu zi, ajutându-mă să văd, să înțeleg și să accept în același timp lucruri pe care înainte nu eram capabil a le vedea. Simt cum mi s-a dezvoltat o altă latură a spiritualității. Costică – Cluj

Prima inițere în Marea Fraternitate a Luminii Albe

Pot sa va spun ca inceputul a fost ca al unui workshop obisnuit si ca nici nu am avut timp
sa-mi pun intrebarea daca sunt la locul si timpul potrivit ca Raul si echipa si-a pus repede
bagheta magica la treaba… M-am integrat si lasat invaluita de energiile degajate; cucerita
de schimbul de infomatii si nu in ultimul rand surprinsa de ritualul primei initieri de acest
fel; cu totul neasteptate si emotionante pentru mine…

Manuela Chitea – București

Magic? Inainte nu puteam apune asta dar acum pot striga asta din tot sufletul. E MAGIE .De ce cred asta? Pentru ca multe din informatiile primite le aveam, erau in mine, dar nu am stiut asta. Prin “magie” ghizii institutului au facut ca ele sa iasa la suprafata sa se manifeste si impreuna cu informatiile noi pe care le-am primit formeaza un intreg, care mi-a schimbat viata si continua sa mi-o schimbe in fiecare zi. Sint nerabadator sa vina o noua zi sa vad ce mai decopar, ce “magie” mi se mai intampla.
Va multumesc.

Flaviu Pop – Cluj Napoca

Pentru sufletul meu, aceasta initiere a deschis niste lacate, m-a imbogatit cu noi intelesuri, profunde. Am descoperit in interiorul meu noi potente si cu mana pe inima spun ca am simtit cum o noua energie mult mai curata, ma locuieste.
Fiecare curs mi-a indus euforia unui alt inceput, a unui salt, dar dura putin. Astazi am simtit ca deja mi-e dor de crucea kabalistica, iar maine este la fel.Traiesc bucuria a ceea ce ce sunt.
Intr-un cuvant, in august ma asteapta initierea in profesor.Multumesc din nou!

Cecilia Chebeleu  – Oradea

Tarot

“Am parcurs timp de un an cursul de Kabbala al lui Raul cu mare interes, curiozitate si bucurie. Printre picaturi, am auzit de Tarot, caruia nu-i acordam nici un fel de credit moral pana atunci. Spuneam ca e treaba de “vrajitoare”  fara alfabetizare! Intrand in studiul Arborelui Sefirotic, in cadrul Kabbalei, am descoperit ca legaturile intre Sefire, nu sunt nici mai mult nici mai putin decat…cartile de Tarot! Bravos, zic eu! Sa vedem cu ce se mananca atunci! Si am parcurs un curs in Bucuresti, de Tarot, dar fara implicatie kabalistica…Mi s-a facut negru in fata ochilor , iar in mintea mea era un amalgam de carti cu simboluri pe care nu le puteam “stapani’…era prea mult! Nu aveam nici un reper…totul era un haos din care din cand in cand mai retineam o imagine sau doua! Pana….Raul a initiat cursurile de Tarot hermetic! Dupa trei zile de curs, deja imi erau limpezi semnificatiile  celor 78 de carti! Evident ca urmeaza studiul individual, dar important mi s-a parut faptul ca deja sunt familiarizata cu structura celor 78 de imagini, pe care acum le pot pune in sertarasele potrivite, de unde sa le scot sensul! A fost un curs revelator pentru mine, clarificandu-mi pasii pe care-i am de urmat pe calea acestei adevarate stiinte a cartilor de Tarot!”

Oana Constantinescu – Bucuresti

2 Responses to Testimoniale

 1. Flaviu Pop says:

  Magic? Inainte nu puteam apune asta dar acum pot striga asta din tot sufletul. E MAGIE .De ce cred asta? Pentru ca multe din informatiile primite le aveam, erau in mine, dar nu am stiut asta. Prin “magie” ghizii institutului au facut ca ele sa iasa la suprafata sa se manifeste si impreuna cu informatiile noi pe care le-am primit formeaza un intreg, care mi-a schimbat viata si continua sa mi-o schimbe in fiecare zi. Sint nerabadator sa vina o noua zi sa vad ce mai decopar, ce “magie” mi se mai intampla.
  Va multumesc.

 2. STAN NICOLAE says:

  BUNA ZIUA,
  ADEVARATA SPIRITUALITATE ESTE IMPLINIREA PE TOATE PLANURILE.
  MOTTO ,, CU CAT MAI REPEDE VA INTELEGE UN OM SCOPUL MUNCII PE CARE O EXECUTA CU ATAT MAI REPEDE II VA DEVENI UTILA ,CU ATAT MAI REPEDE VA PROFITA DE EA. P.S. USPENSKY
  VREAU SA DETALIEM INTR-O PROXIMA INTALNIRE DACA E POSIBIL SPUNETI-MI LOCATIA.
  VA DORESC MULTA FERICIRE SI UN SOARE GRANDIOS IN VIATA DUMNEAVOASTRA.
  A O VOSSO SERVICIO.
  NICO PARA SEMPRE
  TEL 0752101248

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *