Terapie la distanta

„ Vindecare la distanta” este parte integranta a Institutului Hermetic, iar misiunea sa se desfasoara pe trei directii distincte.

 • In primul rand, dorim sa ne punem in slujba celor ce au nevoie de vindecare energetica la distanta, pentru toti cei care altfel nu ar fi avut acces la acest gen de terapie din cauza distantelor mari sau a constrangerilor materiale.
 • In al doilea rand pentru a sustine misiunea precizata la primul punct vom desfasura o activitate de cercetare efectiva a diferitelor tipuri de vindecare energetica si modalitati de abordare a acestora.
 • In al treilea rand, ne angajam sa impartasim rezultatele cercetarilor si a muncii noastre tuturor celor interesati de acest subiect. Vindecarea la distanta poate furniza informatii importante in domeniul vindecarii care sa ne permita sa abordam intr-un mod mai eficient vindecarea energetica si care sa ne ajute la eliminarea conceptiilor gresite din acest domeniu. Pentru aceasta avem mare nevoie de feed-back-ul dumneavoastra care sa ne permita sa intelegem si sa imbunatatim sistemele de terapie practicate in cadrul institutului.

In cadrul programelor noastre se vor regasi doua tipuri de vindecari la distanta. Prima varianta este vindecarea individuala, care se realizeaza in urma completarii de catre dumneavoastra a formularului de solicitare pe care il gasiti pe pagina noastra. Cea de a doua varianta o reprezinta vindecarile colective care se vor desfasura la o data si ora specifica si la care vor participa mai multi terapeuti practicand sisteme diferite simultan.

Pentru instructiuni detaliate, vizitati si restul paginilor noastre.

4 Responses to Terapie la distanta

 1. Elena says:

  Buna ziua , sunt Elena ,si sunt din Braso,v am nevoie de ajutorul dumneavoastra .Am inteles din site ca terapia lse face la distanta si gratuit.Am dureri in ceafa si spatele capului,Simt curent electric in craniu si dureri la baza craniului.Medici spun ca este spondiloza cervicala.Va rog ajutati-ma , vreau sa fiu sanatoasa.Multumesc Va doresc zile fericite si prospere.

 2. Monica Monica says:

  Da vreau sa dansez
  Multumesc

 3. Lucian says:

  Sufar de o spondiloza cervicala.Insa de acolo am impresia ca ma dor toate.Cred ca sunt hipohodru.Daca ma puteti ajuta,ar fi extraordinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *