Terapie BioHermetică Integrativă

Terapie BioHermetică Integrativă

Terapia BioHermetică Integrativă (BHIT)  este o cunoștere în sine înainte de a fi o tehnică de terapie prin care ajungem să ne cunoaștem, înțelegem și acceptăm.

Tehnica BioHermetică Integrativă este una dintre cele mai puternici cunoaşteri existente și oferite umanității, pentru că ea combină într-un mod armonios, plăcut și benefic, cunoașteri ancestrale din mai multe scoli de spiritualitate de pe Terra.

Hermetismul este mama multor științe actuale cum ar fi: fitoterapia, homeopatia, aromoterapia, hipnotismul, psihologia etc, iar toate acestea sunt readuse acum la lumină printr-o înţelegere mai profundă a aspectelor și conceptelor hermetice, kabalistice, alchimice etc., și puse într-o formă simplă pentru a putea fi aplicată de oricine doreste acest lucru.

Acestă tehnică este una dintre cele mai puternice, cu rezultate uimitoare atunci când metodele predate sunt aplicate în mod adecvat. Aceasta pentru că se bazează pe cunoasteri vechi de peste 5000 de ani cum ar fi Kabbala și Alchimia dar în acelasi timp sunt conform timpurilor și energiilor actuale.

Pentru mulți practicarea acestor tehnici poate părea minuni de neînțeles, atunci când nu sunt transmise în mod adecvat.

BHIT este o cunoastere foarte profundă care actioneaza la toate nivele de conștiintă și spiritualitate ale persoanei, aducând transformări profunde și de neimaginat. Se lucreaza cu tehnici de bio-energo-terapie combinate cu aspecte kabalistice și alchimice pentru a putea produce transformările necesare nu numai la nivelul fizic dar si la cel emoțional, rațional sau chiar la cel spiritual.

Scopul suprem al aceste tehnici este de a ajuta la implementarea matricii Adamice la nivel de mase. Corectarea carentelor energetico-informationale ale individului dar și a umanității în general.

Cei care vor porni pe această cale trebuie să fie terapeuti dedicati acestei munci, dornici de a aduce armonie, pace și liniste in sufletele și trupurile celor care vin și cer ajutorul.

Cei care vor parcurge toate etapele, cursurile, testele necesare vor fi acreditati de către Institutul de Hermetică, Studii, Cercetări, Training și Dezvoltare personală ca și terapeuti recunoscuți internațional.

Acreditarea se va face după parcurgerea unui set de cursuri cu Lectorii și Trainerii Institutului de Hermetică.

Pentru acreditarea la nivelul 1 de Terapeut în BHIT sunt necesare cursurile:

  • Prima Inițiere în Marea Fraternitate a Luminii Albe – Oricare dintre Ghizii
  • Etică terapeutică – Lector Alex Debrezeni
  • Anatomie ezoterică – Lector Axinte Doina Lica
  • Radiestezie Divinatorie – Lector Raul Petrisor
  • Radiestezie Medical Ezoterică – Lector Raul Petrisor
  • Terapia chakrelor – Lector Popescu Carmen
  • BHIT nivelul 1 – Lector Raul Petrisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *