Solicitare terapie

   SOLICITA O VINDECARE

Vindecarea la distanta va este oferita de catre terapeuti cu experienta si de o retea de voluntari din intreaga tara. Suntem de parere ca, daca putem fi de ajutor in reducerea durerii sau imbunatatirea sanatatii, acest lucru ar trebui sa fie gratuit pentru toti cei care il doresc. V-am fi recunoscatori daca ne lasati un comentariu sau ne trimiteti un e-mail cu parerea dumneavoastra dupa ce ati primit vindecarea. Daca cunoasteti pe cineva care doreste vindecare la distanta, va rugam completati formularul de mai jos. In cateva zile veti primi confirmarea si detalii despre vindecare. Daca aveti nelamuriri sau ingrijorari vizavi de utilizarea datelor dumneavoastra personale, va rugam cititi pagina “Politicii de confidentialitate”. Dorim sa va asiguram ca datele solicitate sunt utilizate exclusiv pentru a directiona catre dumneavoastra energie vindecatoare, fara a fi utilizate in alte scopuri.

ATENTIONARE!!!

Acest formular este conceput pentru o singura solicitare (individual pentru fiecare persoana). Unii oameni fac pentru mai multe persoane in acelasi formular, iar acest lucru cauzeaza dificultati coordonatorilor nostri. Pentru a evita aceste probleme, va rugam respectati atentionarea de mai sus.

Terapie la distanta

Terapie este gratuita si pe o durata de o saptamana. Saptamana incepe luni cu tot ce a fost introdus pana duminica seara. In fiecare saptamana trebuie daca doriti sa faceti o subitere.
  • Trebuie sa fie un email real pentru ca terapeutii sa va poata contacta daca considera necesar.
  • Este bine a dat cat mai multe detali si exacte pentru ca terapeutii care lucreaza sa fie mai eficienti.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *