Radiestezie Hermetică

Nivelul 1 Radiestezie Divinatorie

Nivelul 2 Radiestezie Medical ezoterică

Nivelul 3 Radiestezie Spirituală

Nivelul 4 Radiestezie Mentală

Radiestezie Hermetică

Strămoșii și Shamanii în special au fost foarte senzitivi la schimbările naturii. În absența tehnologiilor moderne eu au învățat să își dezvolte calitățile interioare pentru a detecta transformări exterioare nesesizabile cu ochiul liber. Totul se bazează pe teroria conform căreia fiecare lucru are o energie care emite un camp magnetic. Iar cunoașterea care s-a ocupat de aceste aspect s-a dezvoltat și este cunoscută sub numele de Radiestezie.

Calitătile radiestezice au început să fie folosite pe scară largă începând de la războaie până la cele mai mediatizate și cunoscute de diagnosticare a tratamentelor adecvate, găsirea locurilor benefice etc.

Cum funcționează radiestezia ?

Radiestezia foloseste câteva ustensile foarte simple pentru a amplifica un semnal vibrational perceput de subconștientul persoanei și care este transpus printr-o miscare la nivelul ustensilei folosite. Deși pentru multi modul efectv de funcționare al acestui lucru este un mister el s-a dovedit a fi adevărat de nenumărate ori și datorită faptului ca mii de persoane în toată lumea folosesc radiestezia la un nivel de hobby sau chiar profesional.

De ce este Radiestezia folositoare ?

Radiestezia este una dintre cele mai directe metode de divinație care ne ajută să ne răspundem la multe întrebări întru-un mod simplu, ușor și direct. Ne poate ajuta să aflăm răspunsuri la lucruri mai puțin tangibile și palpabile ca de exemplu cele legate de aspecte emoționale, spirituale, contractul cu divinitatea etc. Indiferent de ustensilele folosite procedeele radiestezice sunt similare cea ce face ca abordarea acestei cunoșteri să fie acesibilă pentru toți cei care doresc.

  • Îmbunătățirea vieții în general
  • Optimizarea alimentatiei sau medicație
  • Prevenirea îmbolnăvirilor
  • Detectarea energiilor malefice
  • Diagnosticarea energetica și disfunctională
  • Alegerea relatiilor adecvate
  • Evoluția spirituală

Beneficiile sunt nenumărate și se reduc doar la limitarea noastră personală.

 Cine poate folosi Radiestezia

Opus unor credinte limitative conform cărora numai cei „Aleși” pot practica și folosi anumite tehnici spirituale, Institutul de Hermetica consideră că toți avem capacitatea de a folosi radiestezia ca de altfel toate cele predate în cadrul Instiutului. Cu toate acestea unii au alte calități, abilități și deci ar fi bine sa studieze si alte forme de divinatie, unele oferite chiar in cadrul Institutului de Hermetică, Studii, Cercetări și Dezvoltare Personală.

Cât de repede pot învăța Radiestezie ?

Tehnicile de bază ale Radiestezie sunt relativ simple iar atunci când sunt preadate într-un mod clar, concis și bine structurat ele pot fi asimitate în doar câteva ore. Însa aplicarea lor în practică este un proces îndelungat și nu poate fi substituit de orice cantitate de informație rațională.

Ce este Radiestezia Hermetică ?

Radiestezia Hermetică este radiestezia clasică care este aplicată pe suportul de cunoaștere Hermetică, aducând un aport atât în ințelegerea mai profundă a aspectelor Hermetice cât și a modului lor de aplicare mai eficientă in vița de zi cu zi. Radiestezia Hermetică a început a fi folosită din anul 2003 și predată in exclusivitate în cadrul Institutului de Hermetica studii Cercetări și Dezvoltare Personală.

Obiectivele Radieseziei Hermetice ?

Această cunoaștere a apărut din necesitatea de a da practicanților cunoașterilor Hermetice cum ar fi: Kabaliști, Alchimiști, Terapeuți, o întelegere mai profundă a aspectelor practice studiate. O metodă de verificare și analiza a tehnicilor, ritualurilor și terapiilor aplicate. Deși conceptele de bază ale radiesteziei sunt cele universale, unice, modul de abordare al Radiestezie Hermetice este unic pentru că se face prin prisma cunoașterilor Hermetice. Cu aplicare la maximă capacitate în cadrul Terapiei Bio-Hermetice Intergrative (Bio-Hermetic Integrativ Terapy – BHIT)

Structura cursului

Nivelul 1 Radiestezie Divinatorie

Nivelul 2 Radiestezie Medical ezoterică

Nivelul 3 Radiestezie Spirituală

Nivelul 4 Radiestezie Mentală

Inscriere Radiestezie.

Nu pierde aceasta ocazie unica inscrie-te la cursul Radiestezie Hermetica. Nu se face Inforenergetica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *