Profesori

This post is also available in: Engleză

Cel de al doilea nivel este despre:

A   Cunoasterea si stapanairea metodelor si tehnicilor oferite de primul grad de initiere in profunzime pentru a permite lectorilor sa predea si sa instruiasca adepti. Completarea unui numar suficient de sesiuni si terapii particulare pentru demonstrarea faptului ca si-au insusit si asimilat, aptitudinile si calitatile necesare unui lector care reprezinta scoala de spiritualitate.

B    Predarea ceremoniilor pentru publicul larg

C    Studierea si practicarea ritualurilor si ceremoniilor secrete ale scolii (nu sunt predate publicului larg)

D    Transmiterea in mod oficial a cunostintelor in cadrul acestui program al scolii si primirea tehnicilor si procedurilor folosite. Acest lucru este valabil in cadrul tuturor programelor unde studentul primeste informatia direct de la lector sau de la ghid

Cel care primeste aceasta initiere este o persoana care a ajuns sa inteleaga si sa stapaneasca sau chiar sa treaca dincolo de nivelul unui adept. In general demonstreaza o maturitate si un nivel de responsabilitate marit. Persoanele care ating acest nivel vor avea numele de preot sau preoteasa. Ei avand necesitatea de a se concentra pe oferirea de servicii si invataturi publicului dezvoltandu-si capacitatile pedagogice necesare si de consiliere individuala sau a grupului. Toti muncitorii Luminii isi fac munca oferindu-si servicii celor din jurul lor comunitatii, societatii si Divinitatii. Cand acest lucru va deschide canale directe catre Divinitate lasand sa curga si sa manifeste in lume Lumina si aspectele divine iluminand totul si pe oricine intr-o cantitate marita.

Rezultate ca urmare a acestei initieri

 • Abilitatea si capacitatea de a manifesta si manipula de 100 de ori mai multa Energie si Lumina Divina
 • Un nivel mai profund al cunoasterii si intelegerii Luminii si Ierarhiei Divine precum si modul de manifestare pe acest pamant
 • Dreptul de a preda si de a aplica metode de terapii pentru altii
 • Un contact marit cu Lumina precum si capacitatea de a lucra in mod corect cu Ierarhia de Lumina
 • Perceperea in mod mult mai clar si precis a indrumarilor entitatilor de Lumina ale Tatalui Ceresc
 • Deschiderea pentru invatarea unor tehnici si procedee mai profunde din cadrul traditiei scolii de spiritualitate
 • Aceasta initiere va activa lucruri noi care iti vor permite indeplinirea unor misiuni personale de consiliere si serviciu in folosul altora cu sprijinul complet al Ierarhiei de Lumina
 • Iti ofera chei pentru activarea si manifestarea calitatilor spirituale necesare in folosul restaurarii acestei planete si a Umanitatii la forma originala, cea divina
 • Primirea unui certificat care iti ofera posibilitatea de a preda anumite cursuri specific scolii de spiritualitate

Acest program te ajuta si iti ofera suficiente cunostinte si informatii pentru inceperea unei afaceri proprii sau imbunatatirea celei pe care o ai. Multi dintre cei care au primit aceasta initiere si-au pornit o afacere utilizand metodele si tehnicile invatate, si manifestatand o credinta in sustinerea Divina. Au fost capabili sa creeze abundenta spirituala si fizica pentru ei insisi si pentru cei din jurul lor.

Ca si lector vei avea suport nu numai de la ghizii scolii dar de asemenea in mod direct de la scoala de spiritualitate de unde vei primi si alte invataturi, tehnici si procedee mai profunde si la nivel inalt. Ghizii vor fi cei care te vor ajuta in munca de zi cu zi si vei deveni un ajutor activ in manifestarea Voii Divine si a luminii. Este posibil sa ti se ceara ajutorul de catre ghizii scolii pentru a oferi servicii altor persone pentru care inca nu esti pregatit  ca de exemplu: initierea de adept, terapii, exorcizari, etc. Esti un ghid in formare si este important ca sa-ti dezvolti propriile talente pentru a fi capabil sa le impartasesti si sa le pui in folosul Umanitatii. Esti responsabil pentru cursurile pregatitoare, pentru initieri si in general pentru predarea cunostintelor si informatiilor celor care au fost initiati la nivelul de adept. Se astepta participarea activa in cadrul ritualurilor precum si a activitatilor desfasurate in cadrul grupurilor de studiu sau a templelor. De asemenea odata cu acest nivel veti invata sa scrieti ritualuri, manevra si manipula energia manifestata in cadrul ritualurilor in beneficiul si folosul comunitatii. Catre sfarsitul stagiaturii din acest nivel poti fi invitat sa iei parte in cadrul consiliilor sau sa fii implicat in mond activ inorganizarea anumitor actiuni.

In pasul urmator cerintele pentru trecerea de la nivelul II la nivelul III :

 • Predarea de cursuri adeptilor
 • Dezvoltarea abilitatilor necesare in munca cu grupuri
 • Participarea in mod active in cadrul ritualurilor si ceremonialurilor
 • Deprinderea calitatilor necesare pentru realizarea ritualurilor pentru grupuri atunci cand este necesar
 • Inceperea dezvoltarii materialelor pentru predare
 • Dezvoltarea  cunostintelor si calitatilor necesare scrierii cursurilor
 • Luarea de responsabilitati pentru folosul studentilor sau a intregii scoli
 • Catre partea finala a acestui nivel este posibil a asista la sendintele conducerii
 • Catre sfarsitul acestui nivel absolventul poate indruma noi studenti; daca este aprobat de catre ghizi, lideri sau consiliul batranilor

Fii un exemplu viu penru toti si pentru ceilalti membri.

Parerile participantilor

Modalitate de participare la a doua Iniţiere

 în Marea Fraternitate a Luminii Albe.

Cine poate şi cine trebuie să participe la acest curs:

 1. Toți cei care au făcut cel puțin cursul de adept, dar se angajează să facă toate cursurile obligatorii pentru acest nivel în cel mai scurt timp, pot participa.
 2. Toți profesorii care nu au mai participat la un astfel de training de aproape doi ani, trebuie să participe. Aceștia vor plăti doar 30% din prețul cursului.
 3. Toți ghizii Institutului Hermetic trebuie să se implice activ în derularea programului.

Modul de înscriere:

 1. Fiecare va da un avans de 250 Ron pentru acoperirea cheltuielilor și rezervarea locației precum și a hotelului.
 2. După plata avansului, fiecare înscris își va alege o temă de cercetare din lista oferită de către Institut. Odată tema aleasă, nu se mai poate schimba și nu va fi tratată de două persoane diferite.
 3. Profesorii trebuie să facă un eseu care respectă toate condițiile eseurilor impuse candidaților la gradul de profesor, doar că pot să-și aleagă singuri tema. http://www.institutulhermetic.ro/conferinte/
 4. De la art. 3 sunt excluși toți aceia care au publicat articole sau au participat cu prezentări la simpozioane și conferinţe.

Condiții pentru redactarea temei:

 1. Lucrarea trebuie să aibă minimum 7 pagini plus 1, 2 pagini de imagini, grafice etc.
 2. Trebuie să respecte tema dată.
 3. Este necesar a avea bibliografie și trimiteri
 4. Va fi scrisă în font Arial de 11  sau Times New Roman de 12 la distanță de 1.15 cu diacritice românești.
 5. Va fi prezentată cu 14 zile înainte de curs, în format electronic.
 6. Numele fişierului va conține „numărul din listă al lucrării + o parte din nume daca nu este posibil tot + numele persoanei.”
 7. Formatul va fi format Microsoft Office .doc .

Inscriere Profesor

Doar cei care au facut toate cursurile necesare pentru acest nivel.
 • Numarul primit de prima initiere in Marea Fraternitate a Luminii Albe
Listă Profesori Institutul Hermetic

2 Responses to Profesori

 1. iulian says:

  FORTA…ESTE SI IN IASI……!!!!!!!!!! UNDE SUNT PROFESORII?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *