Prima iniţiere

Prima Iniţiere în

Marea Fraternitate Universală a Luminii Albe

Motto “A şti”


Înscrie-te acum!

“Cuvântul Iniţiere provine din două cuvinte de origine latină, in = în, şi ire = a merge; prin urmare, este începutul sau procesul de a intra în ceva. . . În acest caz este procesul de a intra într-un nou stagiu al vieţii spirituale. . . Fiecare iniţiere marchează un ritual de trecere şi călătorie a focului interior şi transmitere a acestuia de la un pol la altul, realizând o uniune crescândă cu tot ce este viu şi cu tine însuţi.” — Alice Bailey

Iniţierea este un ritual foarte puternic, care deschide căi pentru noi începuturi şi potenţe pentru împlinirea misiunii personale. Ritualul de iniţiere a fost transmis din timpuri ancestrale, fără întreruperea liniei iniţiatice. Programul Adept este Adept initiation unul dintre cele mai vechi de pe planetă; este o cale unică de a deveni mai conectat la Lumină, de a mări contactul cu ierarhia de lumină. În pregătirea ta pentru iniţierea în Adept, acest curs şi program te va ajuta să accesezi energii şi informatii pe care le vei putea folosi în viaţa zilnică, pentru a mări accesul, cantitatea şi calitatea Luminii şi energiei cu care lucrezi, precum şi o creştere la nivele mai elevate ale înţelegerii şi cunoaşterii.

Iniţierea în Adept este o iniţiere în planul fizic, personală,  pentru a intra în Marea Fraternitate Universală a Luminii, care aduce în planul fizic cele mai înalte nivele ale luminii şi cunoaşterii, astfel încât Adeptul va avea de zece ori mai multă energie şi lumină, pentru a fi folosite de către acesta în munca depusă. Toţi maeştrii spirituali care au păşit pe această planetă au trăit experienţa acestei iniţieri fizice. Chiar şi Isus Hristos şi alţi Maeştri ai Luminii au primit iniţieri în plan fizic – în consecinţă, iniţierea fizică este o condiţie necesară pe treapta evoluţiei spirituale.

Iniţierea de Adept este unul dintre cei mai importanţi paşi pentru mărirea potenţelor. Este dispnibilă pentru toţi aceia care au nevoie şi vor să păşească pe acest nivel al dezvoltării spirituale. Acest program îţi oferă modalităţi şi tehnici de mărire a potenţelor şi protecţiei, mărind abilităţile personale de zece ori, astfel încât poţi să îţi îndeplineşti misiunea personală şi contractul cu Divinitatea.

Iniţierea în Adept urmează după auto-iniţierea pe care orice lucrător al luminii o are deja. Cursul de Adept şi Iniţierea oferită îţi dau posibilitatea şi oportunitatea de a te implica în a fi un lucrător al luminii în cadrul Marii Fraternităţi Universale a Luminii, pentru Ierarhia de Lumină, Divinitate şi Umanitate, oferidu-ţi procedee, metode şi tehnici de mărire a potenţelor, protecţiei, cunoaşterii, pentru a-ţi îndeplini scopul şi misiunea personală. Învăţăturile primite în cadrul acestui program sunt învăţăturile şi  cunoaşterea metafizică  a şcolilor spirituale ancestrale, şi nu religioase sau dogmatice.

Toţi Adepţii reprezintă partea fizică a Ierarhiei de Lumină, adică Marea Fraternitate Universală a Luminii. Sub aripa protectoare a Ierarhiei de Lumină, Iniţierea în Adept devine o parte integrantă a forţei manifestate de Ierarhia de Lumină. Adeptul va servi într-unul din cele 12 consilii, împreună şi alături de Maeştrii Luminii. Oricine  poate participa la cursurile de Adept. Cel care este chemat pentru această iniţiere va şti că este pregătit, când va simţi chemarea interioară pentru a face acest pas. Pentru a participa în acest program şi la iniţiere, va trebui să ceri Ghizilor care predau şi ţin aceste cursuri să fii iniţiat. Cererea ta va fi adusă la cunoştinţa Ierarhiei de Lumină printr-o meditaţie specială. Dacă eşti pregătit, poţi participa în cadrul ceremoniei şi primi iniţierea. Acesta este unul dintre cei mai importanţi şi profunzi paşi, o importantă decizie pe calea spirituală pe care o poţi face şi care te va ajuta la mărirea potenţelor, calităţilor, precum şi înţelegerii şi cunoaşterii personale, pentru trecerea la un nivel spiritual superior.

Iniţierea în Adept este un Ritual Ancestral care a fost folosit de către mistici, şamani, şi toate şcolile de spiritualitate de pe Terra. Cursul de Adept este  predat de către un Ghid membru în Marea Fraternitate Universală a Luminii, care a trecut prin această iniţiere fizică şi a primit o pregătire la cele mai înalte standarde ale Şcolii Luminii Interioare şi ale celei de-a Şaptea Şcoli de Spiritualitate din Munţii Stâncoşi, care a oferit aceste iniţieri pe plan internaţional încă din 1976.
În cadrul Marii Fraternităţi Universale a Luminii sunt trei nivele de iniţiere, fiecare marcate printr-o iniţiere fizică în concordanţă cu necesităţile şi lecţiile pe care trebuie să le învăţăm. Fiecare dintre aceste iniţieri şi trepte de evoluţie pe această cale a cunoaşterii aduce o mărire considerabilă a potenţelor, contactului cu Divinitatea şi entităţile ei de lumină, a cunoaşterii şi înţelegerii mai aprofundate, o creştere a responsabilităţii, precum şi posibilitatea de a fi în folosul Divin şi al Umanităţii.

 

Pot sa va spun ca inceputul a fost ca al unui workshop obisnuit si ca nici nu am avut timp sa-mi pun intrebarea daca sunt la locul si timpul potrivit ca Raul si echipa si-a pus repede bagheta magica la treaba… M-am integrat si lasat invaluita de energiile degajate; cucerita de schimbul de infomatii si nu in ultimul rand surprinsa de ritualul primei initieri de acest fel; cu totul neasteptate si emotionante pentru mine…Manuela Chitea – București

Citeste mai multe

1. Adept: este prima din cele trei iniţieri. La acest nivel devii asociat în permanentă legătură cu Ierarhia de Lumină, accesând şi primind potenţe şi energii într-o cantitate mult mai maPentagramare decat înainte. Asimilezi învăţăturile fundamentale pe baza cărora funcţionează şcolile de spiritualitate.
2. Profesor: La acest nivel eşti pregătit pentru a deveni Lector şi Învăţător în serviciul Luminii şi în folosul Umanităţii, eşti îndrumat în tainele ascunse ale cunoaşterii, care sunt accesibile numai celor iniţiaţi. Tainele şi misterele, vechi de mii de ani, îţi sunt predate pentru a fi folosite în beneficiul Umanităţii. Profesorii lucrează sub directa coordonare a unui Ghid.
3. Ghid: Ghidul reprezintă şi este puterea Spirituală şi Divină manifestată în formă fizică. Necesită un efort desăvârşit pentru a deveni Ghid. Acest pas este cel mai dificil. Ghidul iubeşte tot şi toate fără excepţie şi este în totalitate la dispoziţia Ierarhiei de Lumină, în aplicarea Voii Divine în toate planurile şi cerurile. 

Institutul Hermetic, Hermetic Institute

Iniţierea şi pregătirea în Adept

În cadrul cursului de Adept vom discuta structura şi rolul Lumilor Spirituale, relaţia pe care o avem cu ele precum şi planul Divinităţii pentru Umanitate.

Alte subiecte atinse sunt:

 • Structura şi rolul lumilor spirituale şi relatia noastră cu ele
 • Cele 12 dimensiuni planetare şi 7 spirituale
 • Structura Ierarhiei de Lumină, Arhanghelii şi Maeştrii Luminii şi relaţia noastră cu aceştia
 • Harta Universului extinsă până la EN-SOF
 • Modalităţi de Influenţare a egoului şi descoperire personală
 • Cele 10 percepţii sau simţuri – 5 fizice şi 5 spirituale
 • Meditaţia arborelui vieţii/vizualizare
 • Practicarea unor ritualuri: cercul magic, crucea kabbalistică, etc
 • Ritualuri şamanice, kabbalistice şi gnostice
 • Purificarea ego-ului negativ
 • Kabbala Universală – dezvăluirea unor secrete şi ritualuri ancestrale
 • Metode şi procedee sacre de protecţie şi comunicare cu Lumina Tatălui Ceresc
 • Planul Divinităţii pentru Umanitate
 • Capacitatea Umanităţii de a se Îndumnezei
 • Procedee de comunicare cu ghizii spirituali
 • Meditaţia sanctuarului

Acest program te va ajuta să accesezi şi să aduci energii superioare pe care le poţi folosi în munca depusă şi în viaţa zilnică.

Câteva dintre  beneficiile şi privilegiile acestei iniţieri sunt:

 • Îmbunătăţirea contactului direct cu Dumnezeu, Arhangheli şi Maeştrii Luminii
 • Alinierea cu Voia Divina şi Legile Universale
 • Posibilitatea eliminării Orgoliului şi a negativităţilor care izvorăsc din acesta
 • Abundenţa spirituală şi fizică din serviciile oferite şi munca depusă cu Lumina
 • Mărirea potenţelor de cel puţin zece ori în comparaţie cu cele dinaintea iniţierii, pentru îmbunătăţirea muncii depuse în folosul Divinităţii şi al Luminii
 • Primirea a patru noi ghizi, trimişi direct de către Tatăl Ceresc şi  Maeştrii Luminii, pentru a te învăţa şi a te ajuta în evoluţia spirituală
 • O mărire considerabilă a Protecţiei şi Îndrumării Divine, atât timp cât vei face voia lui Dumnezeu pe această planetă.

Cursuri necesare pentru participarea la Săptămâna Cunoaşterii 1 (programul pentru profesori)

1.      Programul Adept – public
2.      Geometrie sacră – public
3.      Călătoria în astral – public
4.      Lucrul cu energia la nivel de bază – numai pentru adepţi
5.      Pregătirea pentru activarea ADN-ului (cele 24 de legături eterice; este necesară o baghetă magică cu cristal) – numai pentru adepţi
6.      Terapie prin metodele luminii laser – public
7.      Darurile Spirituale la nivel de bază – public – foarte recomanadat pentru adepţi
8.      Maestru de Ceremonii – numai pentru adepţi

Contactează un Ghid pentru a ţi se transmite aceste nemaipomenite Cunoaşteri şi Învăţături, pentru a deveni Adept deplin în Marea Fraternitate Universală a Luminii şi parte integrantă din Ierarhia şi Planul Divin.


Institutul Hermetic, Hermetic Institute

Daca cele citite până acum vă încântă şi aveţi nevoie de mai multe detalii pentu a va decide, puteţi urma paşii descrisi mai jos.


  Formular de înscriere pentru prima inițiere

Prima Initiere

 • Oras

 

http://www.institutulhermetic.ro/ prima-initiere /

10 Responses to Prima iniţiere

 1. teodosiu marioara says:

  UN AN LUMINOS PLINI DE IUBIRE DIVINA.LA MULTI ANI

 2. bogdan says:

  Buna ziua.
  Eu sunt deja initiat, dar doresc sa particip la evenimentul ce va avea loc in timisoara in 2-3 februarie, daca se poate. Se stie locatia ?
  Multumesc.

 3. Pingback: Prima Initiere în Marea Fraternitate Universală a Luminii Albe | Cursuri Hobby

 4. Carmen says:

  Buna ziua ,
  Doresc sa stiu daca veti organiza si la bucuresti seminar asemeni ca la timisoara,sunt interesata de tot ceea ce dvs initiati in acest dmeniu.Astept cu drag sa mi trimiteti un raspuns cu locul,data si bineinteles costul acestui seminar.
  Cu drag

 5. Anca says:

  Buna ziua, ce ne puteti spune despre costul cursului? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *