Kabbala Hermetica

This post is also available in: Rusă

Ascenderea Hermetica

Kabbala celor zece Palate Ceresti.

 

In acest program vei invata si stapani bazele kabbalei, vei avea Arborele Vietii activat in aura si vei participa intr-o calatorie a dezvoltarii si cresterii personale si spirituale.

Descrierea kabbalei

Kabbala Universala este un sistem prin care poti sa te intelegi pe tine insuti si sa te reconectezi cu esenta Divina. Prin trezirea si activarea energiilor proprii, creand modele sau metode pentru o manifestare a planului spiritual in fizic, si deschiderea portilor sufletului, Kabbala te va ajuta sa gasesti raspunsuri la intrebarile importante care ti le pui despre Viata, Univers, Destin etc. Kabbala este unul dintre cele mai puternice sisteme si modalitati de manifestare, descoperire, cresterea potentelor si calitatilor personale. Acest sistem eficient, expansiv si integrat te va duce atat de departe cat doresti sa fii dus, dezvoltand si imbunatatind toate aspectele vietii personale ajutandu-te sa devii mai implinit, abundent, echilibrat si plin de viata. Prin folosirea principiilor arhetipale, studiul Kabbalei ne expune misterele profunde ale scopului Umanitatii. Cu acestea vei ajunge sa constientizezi si sa realizezi cine si ce esti, in acest fel intelegand si aplicand proverbul “Cunoaste-te pe tine insuti!”

Kabbala Universala provine din timpuri ancestrale si a fost cu noi de la inceputul istoriei si existentei Umanitatii pe aceasta planeta. Kabbala Universala este pura in sensul ca este lipsita de Dogma, si tot ce insoteste aceasta. Kabbala inseamna a transmite sau a primi. Este o traditie prin care ne este transmisa cunoasterea din cele mai inalte vibratii, de la Divinitate. Prin tehnicile transmise in mod practic de la profesor la student este realizata deschiderea spirituala a individului.

Descifrarea pictogramei ancestrale a Arborelui Vietii ne transpune intr-un nou mod de gandire, deschizand porti catre dimensiuni ascunse ale constiintei si intelegerii. Aceasta pictograma este formata din zece sfere (Sefirot) de influenta care reprezinta harta Universului, incluzand toate aspectele Divine, ale persoanei si personalitatii. Arborele sefirotic este ADN-ul si reprezinta manualul operatorului pentru viata. Procesul de ascendere a Copacului Vietii este ca si o schita sau plan de lucru explicit pentru a ne ajuta, influenta, in asa fel incat sa ne putem transforma pe toate planurile interioare si exterioare.

Kabbala este un sistem pentru extiderea si largirea atat a constiintei cat si a cunoasterii in scopul accelerarii cresterii personale pe toate planurile. Acest sistem are la baza conceptul conform caruia intelegerea si cunoasterea tuturor lucrurilor se afla in noi insine. Cel mai important lucru pentru a trai o viata plina de impliniri este capacitatea de a gasi si a pune intrebari corecte.
Kabbala te va ajuta sa raspunzi la cele mai importante intrebari:

  • Cine sunt?
  • Ce sunt?
  • De unde vin?
  • Care este scopul meu in viata?  

Descrierea cursului

Aceasta serie de cursuri este creata in asa fel incat studentul va parcurge in mod ascendent Arborele Vietii/Sefirotic in cursul unui an si-l va avea implementat in propria aura astfel incat va deveni activ si viu pentru cel care a parcurs procesul de ascensiune in totalitate. Studentul va invata bazele Kabalei iar prin parcugerea intregului proces se poate intitula Kabbalist. Pentru a beneficia de totalitatea beneficiilor oferite de acest curs, o lista de carti recomandate pentru a fi citite vor fi oferite in cadrul primului curs. Intreg cursul in general se va desfasura in felul urmator: (desi structura clasei poate sa aiba variatii)

 

[notify_box font_size=”13px” style=”green”] O dată cu Kabbala am pătruns din ce în ce mai adânc în misterele vieții spirituale și am început să cunosc ierarhia de lumină, Numele Divine, Arhanghelii, Îngerii și Lumile lor specifice. La sfârșitul acestui voiaj am constatat cu surpriză că m-am schimbat enorm.  Daniel- București Kabbala a reprezentat pentru mine cel mai surprinzător „lucru” pe care l-am experimentat vreodată.  Carmen P – București   Este ceva uimitor, modul de prezentare este atât de simplu și direct încât m-a ajutat să înțeleg cu adevărat ce este cabala. Zeci de cărți citite pe această temă nu m-au ajutat atât de mult. Mulțumesc din inimă. Iulian – Cluj   Pentru mine Kabala a fost o modalitate de am restructura viața de a deveni cea ce sunt. M-a ajutat să elimin haosul din viața și mintea mea. Sebastiana – Ploiești   Cursul de Kabbala este on introducere  în modul de gândire Kabalistic. Tot cea se sa predat a fost ușor de înțeles și aplicat. Este un curs atât pentru începători dar și pentru cei care au studiat în domeniu. Indiferent de nivelul spiritual aveți doar de câștigat. Radu – Oradea [/notify_box]

 

1. KABBALAH I (doua  zile curs )

* Introducere in conceptele de baza ale kabbalei
* Ascendere in Malkuth, prima parte a Arborelui Vietii

2. KABBALAH II (doua zile curs)

* Ascendere in urmatoarele trei parti ale Arborelui Vietii: Yesod, Hod, Netah.

3. KABBALAH III (doua zile curs)

* Ascenderea in urmatoarele trei parti ale Arborelui: Geburah, Hesed, Tiferet.
* Aceasta parte este cea mai dificila a intregului proces, iar parcurgerea ei va da cursantului o putere si intelegere mai profunda.

4. KABBALAH IV (sfarsit de saptamana- retreat)

* Ascenderea in Trinitatea Suprema a Arborelui Vietii, cea mai sacra si sfanta parte a Arborelui
* Trecerea Abisului, Binah, Hohmah, si Keter, deci intrand in Gloria si Gratia Divina
* Ultima parte a cursului de kabbala va avea loc intr-un loc retras si izolat de societate pentru a fi in totalitate concentrat pe procesul ultimei ascenderi.

* Acesta este un moment Sfant si aduce multa Lumina in existenta participantului

NOTA: Grupuri de studiu sunt oferite in fiecare luna , suplimentar celor 4 cursuri. Participarea in aceste grupuri este recomandata, ca si metoda de vindecare si o integrare mai buna a Arborelui in structuri.

Se ofera extra manual pentru fiecare din cele 10 sefire, plus Daath, pentru studiu si intelegerea mai profunda a acestor concepte. 

Cursul de Kabbala  se intinde pe parcursul unui an, seminariile avand loc la aproximativ 3 luni.

CONDITII DE PARTICIPARE:   Se adreseaza doar Adeptilor din Marea Fraternitate a Luminii Albe .

[hr]

Kabbala Universala

Nu pierde aceasta ocazie unica inscrie-te la cursul Kabbala Universala.

Comments are closed.