Elena Baldaeva

This post is also available in: Engleză

lenaElena s-a nascut in Ulan-Ude, Rusia intr-o familie cu radacini in Shamanismul Siberian,  ca si etnie Buryata  precum si cu o puternica conexe cu Budismul Tibetan Gelugpa.

Inca din copilarie a participat la ritualurile shamanice din sat si din cadrul familiei. Desi ritualurile shamanice o leaga de originile si proprii stramosi Budismul este a doua natura a ei si o metoda de a venera Divinitatea si creatia. Aceasta religie este singura in care Dalai Lama a acceptat combinatia intre shamanism si modul de viata traditional Shamanist cu modul de gandire tibetan budist.

Dupa absolvirea Universitatii de Stat Buryat cu o Diploma in Limbile Straine Franceza si Engleza s-a mutat in Statele Unite. In toamna lui 2001 a primit initierea in Nivelul 1 Reiki ca si Practicant. La putina vreme dupa aceea viata ei s-a imbunatatit considerabil. Un an mai tarziu si-a inceput pregatirea pentru Reiki II si pana in luna Septembrie a anului 2002 a devenit Maestru Reiki.

Pe drumul ei in permanenta cauta cursuri si seminarii noi, profunde si  pline de aventuri pentru a-si imbogati cunoasterea in scopul evolutiei spirituale personale si a celor din jurul ei. Asadar in 2003 a fost initiata ca si Adept si Profesor si Kabbalist in  Marea Fraternitatea Universala a Luminii Albe prin a 7-a Scoala a Misterelor. Apoi devenind membru fondator in Scoala Luminii Interioare.

Actualmente depunand eforturi si ajutand la dezvoltarea si raspandirea cunoastrilor stravechi ale scolii misterelor in Romanaia prin Scoala luminii Interioare.
Serviciile ei in acest moment includ Vindecarea prin Reiki, Activarea legaturilor ADN cu 24 de Cromozomi. Colaborand indeaproape cu intuitia ei, asteapta cu nerabdare sa ii ajute pe cei care sunt deschisi in cautarea lor de adevar si cunoastere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *