Cofidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

            Vindecarea la distanta opereaza cu informatii din diferite surse: avem baza de date cu vindecatori voluntari si cei care ne cer ajutorul pentru vindecare. Acest tip de informatii sunt dezvaluite doar in caz de necesitate. Datorita faptului ca, membrii nostri sunt distribuiti peste tot in tara si strainatate, nu putem garanta ca informatia va fi pastrata doar in computere sigure. Totusi noi incurajam pe voluntarii nostri sa utilizeze si sa-si pastreze computerele protejate de intruzuni.

VINDECATORI VOLUNTARI:

Ii rugam sa ne furnizeze un nume, care poate fi chiar si un pseudonim, metoda lor de vindecare si adresa de email pentru contact. Informatii suplimentare privitoare la locatie si un email de back-up sunt necesare pentru a putea ramane in contact in cazul in care adresa principala este inutilizabila.

CEI CE NE CER AJUTORUL:

In momentul in care o persoana completeaza formularul de solicitare a unei terapii, este necesar sa completeze campul cu email-ul de contact si adresa. Acest lucru ne ajuta pe noi sa stim ca cererile primite de noi sunt legitime si putem sa le dam curs.

CEI PENTRU CARE AJUTORUL NOSTRU ESTE CERUT:

Cererile de tratament sunt completate de multe persoane care au nevoie de ajutor. Din aceste cereri, o parte sunt completate de catre persoane care solicita ajutor pentru o alta persoana, care este in imposibilitatea de a ne contacta direct. Un nume, locatie, varsta aproximativa precum si o descriere a situatiei ce necesita tratament este necesara. Fara aceste informatii solicitarea devine practic inutila. Este de preferat ca persoanele in numele carora se fac cereri de terapie sa fie instiintate ca aceasta solicitare a fost depusa.

Tinem mult la confidentialitatea noastra si respectam tuturor dreptul la confidentialitate. Toate informatiile dumneavoastra personale sunt tratate cu maximum de respect. In nici o situatie nu vom divulga cu buna stiinta informatii personale persoanelor din afara retelei “Vindecare la distanta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *