Aspecte divine și puteri angelice

Aspecte divine și puteri angelice

Kabala nivelul 3

 

Pentru cei mai avansați și dedicați studiului și practicării Kabalei Hermetice, chiar dacă studiul efectiv al Arborelui Vieții este încheiat, călătoria spirituală inedită de abia a început.

Studiul și lucru în mod direct cu aspectele divine și forțele angelice pentru a putea manifesta tot ceea ce am visat sau dorit vreodată pentru noi înșine sau cei din jurul nostru. Se va studia  fiecare aspect sau forță angelica pentru a ști ce energii și elemente pune în mișcare, astfel încât la sfârșitul acestui an de studiu vom ști în detaliu fiecare aspecte sau forță să o manifestăm în planul fizic.

Studiul și aplicarea numelui extins a lui Dumnezeu este una dintre cele mai avansate cunoașteri de pe Terra oferită Omenirii și care dă participantului dreptul și calitatea de a lucra cu forțe nemaivăzute și a le manifesta la nivel fizic.

A sosit timpul să îți manifești potențele și calitățile divine , iar participarea la acest program te învață cum să o faci.

 

De luat în considerare.

Acest curs nu este pentru cei slabi de inima sau pentru împăunarea orgoliului.  Este nevoie de angajament, responsabilitate și determinare pentru a parcurge aceste program. Toți cei care vor sa participe trebuie să fie acceptați de către lector în mod individual. Aceasta este Marea Muncă, care vine cu o mare provocare, individuală și personală, pe care dacă ti-o asumi viața ta va putea avea o întorsătură nemaipomenită. Aceasta este o adevărată călătorie alchimică a sufletului cu rezultatul final autorealizare și autorevelație.

Desfășurarea programului

Acest program se va desfășura pe durata a minim un an pana la doi în funcție de grup și va fi pe patru module.

Lucruri necesare:

  • Prima mare inițiere in Marea Fraternitate a Luminii Albe
  • Parcurgerea cu succes a procesului de Reconectare a căilor
  • Invitație individuală de a participa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *